La Titan Desert de 2020 s'avança en el calendari amb etapes més llargues i muntanyoses

cartel titan 2020La quinzena edició de la Titan Desert, la famosa prova per etapes disputada al desert marroquí, ha començat a desvetllar algunes de les seves novetats. Per 2020, la cursa tindrà lloc al Marroc del 19 al 24 d'abril i, a més de avançar-se al calendari, l'organització ha avançat que tindrà etapes més llargues i un terreny més muntanyós, sobretot a la primera part.

Segons ha explicat Manuel Tajada, director tècnic de la Titan Desert: Per a aquest any preparem una carrera amb etapes més llargues i un terreny més muntanyós, sobretot a la primera part. La segona meitat es disputarà al desert, amb algun pas de dunes i presència de la navegació. Segur que podrem gaudir de grans jornades de Mountain Bike.

Una altra novetat important és el canvi de dates de la prova perquè no coincideixi amb la celebració del Ramadà: Per 2020 hem decidit avançar la cursa. El motiu és que ens coincidia el pont de l'1 de maig amb la celebració del Ramadà i creiem que, per respecte i el bon funcionament de la prova, calia fer aquest canvi. Hem procurat que sigui el mínim per no perjudicar els titans, apunta Félix Dot, director de la Titan Desert.

La Titan Desert de 2020 se celebrarà del 19 al 24 d'abril, amb un format de sis dies de cursa en què els titans recorreran més de 600 quilòmetres de recorregut superant un desnivell positiu superior als 5.000 metres.

 


Coneix els nostres serveis preventius i de cardioprotecció

 

titan desert 2020

 
Font: todomountainbike